Κλοπ: «Έγκλημα να παίζουν 26 και 28 του μηνός»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως τα είχε βάλει με τις αρμόδιες Αρχές για το Λιγκ Καπ και τον προγραμματισμό του αγώνα με την Άστον Βίλα, έτσι, μίλησε και για τα απανωτά παιχνίδια που καλούνται να δώσουν ορισμένες ομάδες αυτές τις μέρες, κάνοντας λόγο για έγκλημα από πλευράς Πρέμιερ Λιγκ. 



Κλοπ: «Έγκλημα να παίζουν 26 και 28 του μηνός»! (vid)

Ο Γερμανός κόουτς, έχει μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης σε σχέση με την αποψινή (26/12) αντίπαλό του στην Boxing Day, Λέστερ, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να μιλήσει υπέρ των συναδέλφων του και της ανάγκης να μεσολαβούν μίνιμουν δυο μέρες ανάμεσα στα παιχνίδια...

«Στη Γερμανία δεν έχουμε συνηθίσει τέτοια πράγματα και ειδικά στη χώρα μου μπορεί να προκληθεί... προσωπικό πρόβλημα για κάποιον που θα θέλει να δει τα παιχνίδια αυτές τις μέρες. Όλος ο κόσμος στην Αγγλία θέλει τη Boxing Day, εμείς οι προπονητές δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό, ωστόσο, το να παίζεις 26 και 28 είναι έγκλημα. Δεν είναι καθόλου εντάξει. Δεν θα ήταν πρόβλημα να υπάρχουν περισσότερες ομάδες με ματς στις 26 και τις 29. Κάθε χρόνο το ίδιο συμβαίνει...» σχολίασε. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης