Περίεργα Χριστούγεννα για Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ...

Οι «κόκκινοι διάβολοι» και οι «κανονιέρηδες» έχουν περάσει πολύ δύσκολες μέρες και θα κάνουν περίεργα Χριστούγεννα φέτος. Κι αν για τη Γιουνάιτεντ είναι... κάτι που πάει να γίνει συνήθεια, οι Λονδρέζοι είχαν πολλά χρόνια να κάνουν γιορτές εν μέσω έντονου προβληματισμού.  



Περίεργα Χριστούγεννα για Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ...

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υπέστη ήττα – σοκ από την ουραγό Γουότφορντ την περασμένη Κυριακή κι έτσι βρίσκεται μακριά από την 5άδα της βαθμολογίας, κάτι που όμως δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη στη μετά – Φέργκιουσον εποχή.

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ, έχει βρεθεί ανήμερα Χριστουγέννων μακριά από το Top-5 στις τέσσερις από τις πιο πρόσφατες πέντε αγωνιστικές περιόδους. Η σύγκριση με τις μόλις τρεις χρονιές στα προηγούμενα 23 χρόνια αναφορικά με την απουσία από την πρώτη πεντάδα, φανερώνει και το γεγονός πως πάει να γίνει κάτι φυσιολογικό και συνηθισμένο...

Όσον αφορά την Άρσεναλ, ο Μικέλ Αρτέτα ανέλαβε μια πολύ δύσκολη αποστολή έχοντας αντιληφθεί την πολύ σκληρή δουλειά που έχει μπροστά του μετά το πέρασμα των Έμερι και Λιούνγκμπεργκ στην τεχνική ηγεσία.

Οι «κανονιέρηδες» θα βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας ανήμερα των Χριστουγέννων για πρώτη φορά από την σεζόν 1983-1984 (!), όταν και ήταν στη 12η θέση!

Κώστας Ζάλιαρης