Ρούντιγκερ: «Πότε θα σταματήσει αυτή η ανοησία»;

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ δεν θέλησε να… θάψει το συμβάν! Βγήκε δημοσίως και μέσω μιας σειράς tweet πήρε θέση για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του λονδρέζικου ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ!  



Ρούντιγκερ: «Πότε θα σταματήσει αυτή η ανοησία»;

Ο αμυντικός των «μπλε» το έκανε περισσότερο για να δώσει συνέχεια στο περιστατικό, προκειμένου να πιέσει για την σύλληψη και την καταδίκη όσων του επιτέθηκαν μέσω διάφορων… ήχων κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Είναι λυπηρό να βλέπω ξανά το ρατσισμό στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να μιλήσω για αυτό δημοσίως. αν όχι, τότε θα ξεχαστεί ξανά σε κανά δυο μέρες, όπως πάντα.

Δεν θέλω να εμπλέξω την Τότεναμ ως ομάδα σε αυτό, διότι ξέρω μόνο κάποιοι ηλίθιοι που το προκάλεσαν αυτό. Λαμβάνω, άλλωστε, πολλά μηνύματα υποστήριξης από τους φίλους της Τότεναμ και τους ευχαριστώ όλους για αυτό.

Πραγματικά ελπίζω, οι παραβάτες αυτοί να βρεθούν και να τιμωρηθούν σύντομα. Σε ένα τόσο μοντέρνο γήπεδο όπως της Τότεναμ, με ντουζίνες από τηλεοπτικά δίκτυα και κάμερες ασφαλείας, πρέπει να είναι πιθανό να βρεθούν και να τιμωρηθούν.

Εάν όχι, τότε σίγουρα θα υπάρχουν μάρτυρες στο γήπεδο που τους είδαν και άκουσαν το περιστατικό. Είναι πραγματικά ντροπή που ο ρατσισμός υπάρχει ακόμα εν έτη 2019. Πότε θα σταματήσει αυτή η ανοησία;», ήταν το μήνυμα του Γερμανού αμυντικού μέσω των social media.