Λίβερπουλ – Φλαμένγκο 0-0 (Ημίχρονο)

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 45 λεπτά στον «μεγάλο» τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων της FIFA, όπου αν και Λίβερπουλ και Φλαμένγκο δημιούργησαν φάσεις για γκολ, το 0-0 δεν άλλαξε και αποτελεί το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.



Λίβερπουλ – Φλαμένγκο 0-0 (Ημίχρονο)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων της FIFA, με την Λίβερπουλ και την Φλαμένγκο να αρκούνται στο 0-0.

Στην μέχρι τώρα αναμέτρηση, η τυπικά γηπεδούχος πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν εκείνη που μπήκε δυναμικά και με τρία «χτυπήματα» στα πρώτα πέντε λεπτά έδειξε από νωρίς τα... «δόντια» της στην αντίπαλη ομάδα.

Ωστόσο, με το πέρας του χρόνου η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής έδειξε αντίδραση στην υπεροχή των αντιπάλων, απείλησε με κύριους πρωταγωνιστές τους Ενρίκε και Γκαμπιγκόλ, αλλά ούτε εκείνη φάνηκε εν τέλει άξια να ανοίξει το σκορ.

Έτσι λοιπόν, οι δύο ομάδες έφυγαν ισόπαλες προς τα αποδυτήρια.

Ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Άλισον – Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Κειτά, Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν – Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνιο.

Φλαμένγκο: Άλβες – Κάιο, Μάρι, Φιλίπε Λουίς, Ραφίνια – Γκέρσον, Αράο - Ντε Αρασκαέτα, Μπρούνο Ενρίκε, Ριμπέιρο – Γκαμπιγκόλ.

Μαρίνος Πάντζης