Πρέμιερ Λιγκ-18η Αγωνιστική (Ημίχρονα)

Ισχυρό προβάδισμα νίκης έχει πάρει η Σαουθάμπτον στο «Βίλα Παρκ» απέναντι στην Άστον Βίλα μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού, με τους «Αγίους» να προηγούνται με σκορ 2-0. Με ανοιχτούς λογαριασμούς οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα οι ομάδες στις τέσσερις υπόλοιπες αναμετρήσεις.



Πρέμιερ Λιγκ-18η Αγωνιστική (Ημίχρονα)

Οι «χωριάτες» άνοιξαν το σκορ με τον Ντάνι Ινγκς στο 21ο λεπτό. Ο έμπειρος επιθετικός πλάσαρε προ κενής εστίας ύστερα από επέμβαση του Χίτον σε πλασέ του Λονγκ. Δέκα λεπτά αργότερα (31’) ο Τζακ Στέφενς διπλασίασε με κεφαλιά τα τέρματα για την ομάδα του Ραλφ Χάζενχουλτ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο Μπράιτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει κεφάλι από το 23ο λεπτό, με τον Όλιβερ ΜακΜπέρνι να «ξεχύνεται» μόνος του στην αντεπίθεση και να πετυχαίνει ένα… παλικαρίσιο γκολ με τη βοήθεια και του αριστερού κάθετου δοκαριού.

Προβάδισμα ενός γκολ και για τη Νόριτς, με τα «καναρίνια» να προηγούνται της Γουλβς με 1-0 χάρη σε τέρμα του Τοντ Κάντγουελ στο 17ο λεπτό. Ο 21χρονος άσος εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη απομάκρυνση της μπάλας από τον Τζόνι και ευστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Χωρίς σκορ παραμένουν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων 45’:

Άστον Βίλα-Σαουθάμπτον

0-2

Μπόρνμουθ-Μπέρνλι

0-0

Μπράιτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

0-1

Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας

0-0

Νόριτς-Γουλβς

1-0

Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ

Αναβλήθηκε

 

Γιάννης Τζιουμακλής