Έξαλλος ο Τζέραρντ, αλλά αρκετά κύριος για να χωρίσει τους πιο... άγριους (Video)

Ένα τάκλιν στον Μπόρνα Μπάρισιτς ήταν αρκετό για να κάνει έξαλλο τον Στίβεν Τζέραρντ, που ωστόσο είναι αρκετά κύριος για να μείνει στην λογομαχία, χωρίζοντας όσους συνεργάτες του ήρθαν τετ-α-τετ με τους συναδέλφους τους στον πάγκο της Χιμπέρνιαν.



Έξαλλος ο Τζέραρντ, αλλά αρκετά κύριος για να χωρίσει τους πιο... άγριους (Video)

Ενώ η Ρέιντζερς ήταν στο 3-0, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές μέχρι το 8ο λεπτό της συνάντησης (για να παραμείνει εν τέλει σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Σέλτικ), ο Ράιαν Πόρτεους της Χιμπέρνιαν έκανε ένα αντιαθλητικό φάουλ στον Μπάρισιτς για να προκαλέσει τον εκνευρισμό του προπονητή των φιλοξενούμενων, ο οποίος ζήτησε αμέσως τα ρέστα από τον αντίπαλο πάγκο.

Ενώ ο ποδοσφαιριστής του σφάδαζε στο έδαφος, γλιτώνοντας μάλιστα για λίγο από ένα γυάλινο μπουκάλι που εκτοξεύθηκε από την εξέδρα, ο “Stevie G” γύρισε ωρυόμενος (πήγαιναν... σύννεφο τα f*ck off) να κουνήσει το δάχτυλο στον αντίπαλο πάγκο, κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές.

Καταλαβαίνοντας πως τα πράγματα θα ξέφευγαν, αμέσως μπήκε στην μέση για να τραβήξει τους δικούς του, αν και υπήρξαν από μία αποβολή εκατέρωθεν (για την Ρέιντζερς αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Τομ Κάλσο.

Δείτε τον καυγά:

 

 

Γιώργος Σιάφας