Θέλει να πάει στην Μπάγερν τον Ιανουάριο ο Σανέ

Ο Λερόι Σανέ έχει πάρει την απόφασή του και θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι για χάρη της Μπάγερν Μονάχου κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.



Θέλει να πάει στην Μπάγερν τον Ιανουάριο ο Σανέ

Ο 23χρονος Γερμανός εξτρέμ των «πολιτών» επέστρεψε χθες (17/12) στο γήπεδο, πραγματοποιώντας το πρώτο του ατομικό πρόγραμμα επί χόρτου μετά από τη ρήξη χιαστού που υπέστη στις 4 Αυγούστου με τη Λίβερπουλ για το Community Shield.

Την περίοδο εκείνη ο διεθνής άσος βρισκόταν μια ανάσα από την μετακόμισή του στο Μόναχο αλλά ο σοβαρός τραυματισμός έβαλε «stop» στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες τα είχαν – σχεδόν – βρει σε ένα ποσό της τάξεως των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Με βάση τις πληροφορίες της γερμανικής «Bild», η επιθυμία του Σανέ για μεταγραφή αναγκάζει ουσιαστικά τη Σίτι να καθίσει ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων με τους Βαυαρούς, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει σε 18 μήνες, κάτι που σημαίνει πως ίσως πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία του συλλόγου να βάλει στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό από την πώλησή του.

Γιάννης Τζιουμακλής