Ξανά στο ραντάρ του Ολυμπιακού ο Μαυροπάνος…

Την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.



Ξανά στο ραντάρ του Ολυμπιακού ο Μαυροπάνος…

Οι ερυθρόλευκοι θα συναντήσουν το Φεβρουάριο την Άρσεναλ στους «32» του Europa League αλλά δεν είναι λίγα τα βρετανικά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι δύο ομάδες ενδέχεται να έρθουν σε επαφή και τον Ιανουάριο για θέματα μεταγραφικής φύσεως…

Πιο συγκεκριμένα. Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να ψάξει το χειμώνα για κεντρικό αμυντικό που θα αναλάβει το ρόλο του… απογοητευτικού Γιασίν Μεριά και ο Έλληνας άσος των «κανονιέρηδων» αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή, αφού δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός ώστε να συλλέξει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ανάμεσα στις ομάδες που παρακολουθούν τον 22χρονο ποδοσφαιριστή συμπεριλαμβάνεται και το όνομα της γερμανικής Άουγκσμπουργκ ενώ οι Πειραιώτες είχαν εκφράσει ενδιαφέρον και το καλοκαίρι του 2018, πριν ο ίδιος καταλήξει από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Έμιρεϊτς».

Ξεκαθαρίζεται πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία κρούση ενώ υπενθυμίζεται πως ο νεαρός παίκτης μετρά φέτος μόλις τρεις συμμετοχές. Δύο στο Λιγκ Καπ και μια απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League (2-2), όπου και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.

Γιάννης Τζιουμακλής