Με τη Ρεάλ η Σίτι, ραντεβού με Μπάγερν για Τσέλσι!

Η Μάντσεστερ Σίτι γι' ακόμα μια φορά είχε μια από τις... συνηθισμένες της, πολύ δύσκολες κληρώσεις στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού, στους «16» της διοργάνωσης θα κοντραριστεί με την Ρεάλ Μαδρίτης! Κόντρα στην Ατλέτικο θα συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου η Λίβερπουλ, με την Λειψία η τυχερή Τότεναμ, κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου μετά τον τελικό του 2012 η Τσέλσι!  



Με τη Ρεάλ η Σίτι, ραντεβού με Μπάγερν για Τσέλσι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κυνηγάει το ευρωπαϊκό τρόπαιο στη θητεία του στη Μάντσεστερ Σίτι, το έχει βάλει... αυτοσκοπό όσο κι αν δεν το λέει, όμως, η τύχη δεν είναι με το μέρος του. 

Θα ήθελε πολύ να έχει μια πολύ πιο ευνοϊκή κλήρωση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, η κληρωτίδα έστειλε τη Σίτι πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν! Οι «πολίτες» καλούνται από πολύ νωρίς να κάνουν... υπέρβαση, αν και οφείλουν να εμφανιστούν πανέτοιμοι για την πρόκληση αν θέλουν πραγματικά να πετύχουν αυτό που τους έχει λείψει τόσα χρόνια. 

Η κάτοχος του τροπαίου, Λίβερπουλ, που εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, κληρώθηκε με την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ζοάο Φέλιξ, στην επιχείρηση της υπεράσπισης του τίτλου, έπειτα από συμμετοχή στον τελικό δύο απανωτές σεζόν!

Η Τσέλσι, θα συναντήσει για πρώτη φορά μετά τον τελικό του 2012, τη Μπάγερν Μονάχου! Τότε, ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν ποδοσφαιριστής των «μπλε» και γεύτηκε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του και τώρα κρατάει το «τιμόνι» της αγαπημένης του ομάδας, με την οποία θα κοντραριστεί ξανά με τους Βαυαρούς! 

Η Τότεναμ σίγουρα είναι η ... καλύτερη του χωριού από τη στιγμή που η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λειψίας, σε μια εξέλιξη που... ούτε παραγγελία δεν θα μπορούσε να την έχει κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του στα «σπιρούνια». 

Τα ζευγάρια των «16»:

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Αταλάντα – Βαλένθια

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ

Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου

Λυών – Γιουβέντους

Τότεναμ - Λειψία

Νάπολι – Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης