Λίβερπουλ-Γουότφορντ 1-0 (Ημίχρονο)

Προβάδισμα με σκορ 1-0 (Σαλάχ 38’) που δεν δικαιολογεί την εικόνα της στο πρώτο μέρος κρατά η Λίβερπουλ επί της Γουότφορντ στο «Άνφιλντ» για την 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Λίβερπουλ-Γουότφορντ 1-0 (Ημίχρονο)

Οι «κόκκινοι» όχι μόνο παρέμειναν ακίνδυνοι στα πρώτα 38 λεπτά αλλά λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ σε δύο περιπτώσεις που οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν το σωστό τελείωμα.

Στο 5ο λεπτό ο Ντίνι δεν συναντήθηκε ποτέ την μπάλα ύστερα από την έξοχη σέντρα του Σαρ ενώ στο 37ο λεπτό ο Ντουκουρέ βρήκε επίσης... αέρα ύστερα από πάσα του Καπουέ και βρισκόμενος σε θέση βολής!

Στην αντεπίθεση η Λίβερπουλ ευτύχησε να βρει το γκολ έπειτα από αντεπίθεση-φωτιά. Ο Φιρμίνο την πέταξε στον Μανέ, εκείνος βρήκε τον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα που ήρθε με αλλαγή κατεύθυνσης και δεξί πλασέ στη γωνία του Φόστερ (38').

Στο 42ο λεπτό οι «σφήκες» κατέγραψαν ακόμη μια τεράστια ευκαιρία η οποία ολοκληρώθηκε ξανά με «τσαφ»! Αυτή τη φορά ήταν ο Σαρ που δεν κατάφερε να σουτάρει έπειτα από την επέμβαση του Άλισον σε σέντρα του Ντεολοφέου...

Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ (4-2-3-1): Άλισον- Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μίλνερ- Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ- Σακίρι, Μανέ, Σαλάχ- Φιρμίνο

Γουότφορντ (4-2-3-1): Φόστερ- Κάθκαρτ, Καμπασέλε, Μαριάπα, Κίκο- Ντουκουρέ, Καπουέ- Σαρ, Χιούζ, Ντεολοφέου- Ντίνι

Γιάννης Τζιουμακλής