ΜακΤόμινεϊ: «Επιστρέφουμε...»

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ προειδοποιεί τους αντιπάλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκαλύπτει το μεγάλο του όνειρο για τίτλους με τον σύλλογο και δηλώνει τις αξίες που οφείλει να προσβεύει καθένας που φοράει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων»...  



ΜακΤόμινεϊ: «Επιστρέφουμε...»

Το αγαπημένο παιδί του Ζοσέ Μουρίνιο, γαλουχημένος με τις αξίες και τα ήθη των «κόκκινων διαβόλων» και φυσικά έχοντας αποδείξει πλέον πως είναι ικανότατος ποδοσφαιριστής στο χώρο του κέντρου, συμπληρώνει 100 εμφανίσεις στον σύλλογο στο Κυριακάτικο ματς με την Έβερτον.

«Είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Το έχω πει ξανά και ξανά ότι επιστρέφουμε σιγά – σιγά... Μια ομάδα πρέπει να έχει παίκτες υψηλοτάτου επιπέδου αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές με θέληση για να μάθουν και να παίξουν. Δεν μπορεί να την πετύχει αυτή την ισορροπία κάθε ομάδα στον κόσμο. Μακάρι τις επόμενες σεζόν να καταφέρουμε να πάρουμε τίτλους γιατί αυτό είναι το όνειρό μας. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να πανηγυρίσω τίτλους» είπε ο ΜακΤόμινεϊ και πρόσθεσε:

«Μεγαλώνοντας στις ακαδημίες της ομάδας, το πρώτο που ακούγαμε ήταν να είμαστε σωστοί άνθρωποι και να σεβόμαστε. Ένας άνθρωπος που έχει γαλουχηθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ταπεινός, έχει σεβασμό, όμως όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο είναι μια άλλη υπόθεση. Γι' αυτό και κάθε προπονητής ξέρει τι ακριβώς θα πάρει από έναν παίκτη που έχει μεγαλώσει στις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ...».

Κώστας Ζάλιαρης