Ο Γιανγκ βρήκε τον... δρόμο για τα δίχτυα μετά από επτά ολόκληρα χρόνια

Μπορεί χθες (12/12) ο Άσλεϊ Γιανγκ να άνοιξε τον... «χορό» των γκολ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Αλκάαρ και να σημείωσε το 1-0, αλλά πέρα από αυτό κατάφερε κάτι που δεν το είχε πράξει επτά ολόκληρα χρόνια, να... σκοράρει!



Ο Γιανγκ βρήκε τον... δρόμο για τα δίχτυα μετά από επτά ολόκληρα χρόνια

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά ολόκληρα χρόνια!

Τόσο χρόνο χρειάστηκε ο Άσλεϊ Γιανγκ για να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα σε ευρωπαϊκό αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος αμυντικός ήταν εκείνος ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 53' για τους «κόκκινους διαβόλους», στην αναμέτρηση της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Αλκάαρ και έδωσε το... «εναρκτήριο έναυσμα» για το τελικό 4-0.

Ωστόσο, το γκολ αυτό μάλλον ο Γιανγκ δύσκολα θα το ξεχάσει, αφού ήταν το πρώτο του ευρωπαϊκό μετά από επτά ολόκληρα χρόνια.

Αναφορικά, το τελευταίο του 34χρονου μπακ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ ήταν στο – όχι τόσο κοντινό – 2012, όταν και στις 14 Φεβρουαρίου οι «κόκκινοι διάβολοι» επισκέφθηκαν την έδρα του Άγιαξ για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όπου ο Γιανγκ «έγραψε» το 1-0 στο 59' και η ομάδα του επικράτησε με το τελικό 2-0.

Μαρίνος Πάντζης