Μέχρι το 2024 στη Λίβερπουλ ο Κλοπ! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ με μεγάλη του χαρά ανακοίνωσε στον κόσμο της Λίβερπουλ πως θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι και το 2024, επεκτείνοντας το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τον σύλλογο του λιμανιού! 



Μέχρι το 2024 στη Λίβερπουλ ο Κλοπ! (vid)

Η συνεργασία, αλλά πολύ περισσότερο η σχέση... αγάπης ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και πιο συγκεκριμένα μέχρι και το 2024. 

Ο Γερμανός τεχνικός, ανακοίνωσε μόνος του, με βίντεο μέσα από τα επίσημα social media του συλλόγου, την επέκταση του συμβολαίου του με μεγάλη χαρά γιατί πολύ απλά... λατρεύει τη δουλειά του στους «κόκκινους» και θέλει να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει, εκεί που αγαπάει. 

«Αν θέλουμε τον κορυφαίο προπονητή που να ταιριάζει στο στάτους της ομάδας αυτή τη στιγμή, ο Κλοπ είναι η προφανώς και αδιαμφισβήτητη επιλογή» ανέφεραν τα αφεντικά του κλαμπ από την Fenway Sports Group, με τον Kloppo να δηλώνει: 

Ξέρουμε πόσα έχουμε πετύχει και πόσα ακόμα θέλουμε και σκοπεύουμε να πετύχουμε». Στο πλευρό του φυσικά παραμένουν οι Πεπ Λίντερς και Πίτερ Κράβιετς, ενώ, αν τηρήσει το συμβόλαιο, θα είναι το πιο μακροχρόνιο της προπονητικής του καριέρας. 

Μάλιστα, θα γίνει ο μακροβιότερος στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου μετά τον Μπομπ Πέισλι! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης