Ρέντναπ: «Ο Νασρί πήγε στη Σίτι για τα λεφτά»!

«Πόλεμο» με τον Σαμίρ Νασρί φαίνεται πως ανοίγει ο Χάρι Ρέντναπ! Ο τεχνικός της Τότεναμ, αναφέρθηκε στη μετακίνηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού από την Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Σίτι και υποστήριξε ότι ο παίκτης πήγε στους «πολίτες» για τα λεφτά και όχι για την προοπτική κατάκτησης τίτλων.



Ρέντναπ: «Ο Νασρί πήγε στη Σίτι για τα λεφτά»!

Ο Νασρί άφησε το «Έμιρεϊτς» για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Etihad Stadium», με το κόστος της μεταγραφής του να φτάνει στα 25 εκατ. λίρες. Ο κυριότερος από τους λόγους που οδήγησαν τον Γάλλο στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν η αδυναμία της Άρσεναλ να κατακτήσει τρόπαια, ωστόσο, ο Χάρι Ρέντναπ εξέφρασε τη δική του άποψη αναφορικά με την πολύκροτη μεταγραφή. 

«Διαφωνώ κάθετα με τους ισχυρισμούς του περί προοπτικής κατάκτησης τίτλων στη Σίτι. Θα μπορούσε να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα είχα ακούσει ότι ήθελε να πάει στην ομάδα του Φέργκιουσον. Από τη στιγμή όμως που η Σίτι κατέθεσε την προσφορά της και του έδινε περισσότερα χρήματα, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί» υποστήριξε ο προπονητής των «σπιρουνιών».