Ο Ζεσούς ξεπέρασε Νεϊμάρ και πλέον αποτελεί τον νεότερο Βραζιλιάνο με 10 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, το οποίο άνηκε μέχρι χθες στον Νεϊμάρ, «έσπασε» με τα τρία τέρματα που σημείωσε απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος πλέον αποτελεί τον νεότερο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που έφτασε τα 10 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.



Ο Ζεσούς ξεπέρασε Νεϊμάρ και πλέον αποτελεί τον νεότερο Βραζιλιάνο με 10 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Χωρίς αμφιβολία, η χθεσινή (11/12) νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο Ζάγκρεμπ με αντίπαλο την Ντιναμό με 4-1, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ανήκει δικαιωματικά σε έναν παίκτη...

Τον Γκάμπριελ Ζεσούς!

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε χατ τρικ, «καθάρισε» το... «τρίποντο» για την ομάδα του, έσπασε το «φράγμα» των 100 τερμάτων στην καριέρα του και δίκαια αποτέλεσε τον «μεγάλο» πρωταγωνιστή της βραδιάς.

Όμως, ο νεαρός επιθετικός έφτασε σε ένα ακόμη ρεκόρ, ένα ρεκόρ το οποίο κατείχε ο συμπατριώτης του και συμπαίκτης του στην εθνική Βραζιλίας, Νεϊμάρ!

Συγκεκριμένα, σε ηλικία 22 χρονών και 252 ημερών ο Ζεσούς πλέον αποτελεί και επίσημα τον νεότερο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ο οποίος έφτασε τα 10 τέρματα στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, πράγμα το οποίο είχε καταφέρει ο Νεϊμάρ σε ηλικία 23 χρόνων και 75 ημερών, κατέχοντας μέχρι χθες το συγκεκριμένο ρεκόρ.

Μάλλον, η χθεσινή (11/12) ημέρα στο Ζάγκρεμπ θα μείνει αξέχαστη για τον στράικερ των «πολιτών».

Μαρίνος Πάντζης