Έφτασε την «500άρα» με Πεπ η Σίτι

Ένα ακόμη ρεκόρ κατάφερε να «σπάσει» με το χθεσινό (11/12) νικηφόρο 4-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο πάγκο έφτασε στα 500 τέρματα σε 199 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον αποτελεί την μοναδική αγγλική ομάδα με τόσα τέρματα από το 2016, όταν και έφτασε στο Μάντσεστερ ο Ισπανός τεχνικός.



Έφτασε την «500άρα» με Πεπ η Σίτι

Χθες (11/12) η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε και «έκλεισε» την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου, την οποία και κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-1.

Όμως, πέρα από τους τρεις βαθμούς, οι «πολίτες» έφτασαν και σε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ και φυσικά... «μέντορας» μπορεί να χαρακτηριστεί επάξια ο Πεπ Γκουρδιόλα.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Αγγλίας με το «καρέ» τερμάτων που σημείωσαν χθες στο Ζάγκρεμπ έφτασαν τα 500 γκολ με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο και το αξιοσημείωτο; Χρειάστηκαν μόλις 199 αναμετρήσεις για να το πετύχουν!

Έτσι λοιπόν, η Σίτι αποτελεί και επίσημα από χθες την μοναδική αγγλική ομάδα με τα περισσότερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις από το 2016 έως και σήμερα, ή μάλλον από την έλευση του Πεπ έως και σήμερα!

Μαρίνος Πάντζης