Αρνείται την θέση του προπονητή ο Φέργκιουσον

Την... πόρτα για την έλευση του νέου προπονητή της Έβερτον φαίνεται πως άφησε... «ορθάνοιχτη» ο τωρινός τεχνικός των «ζαχαρωτών», Ντάνκαν Φέργκιουσον, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να μην μείνει στον πάγκο της ομάδας ως πρώτος προπονητής.



Αρνείται την θέση του προπονητή ο Φέργκιουσον

Τι κι αν ήταν εκείνος που... «μετάλλαξε» την Έβερτον μέσα σε μία αγωνιστική;

Τι κι αν μετά το νικηφόρο 3-1 επί της Τσέλσι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κέρδισε με το... «σπαθί» του την ευκαιρία να είναι στον πάγκο και στο ερχόμενο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Ο Ντάνκαν Φέργιουσον, όπως όλα δείχνουν, πιθανότατα να μην συνεχίσει ως προπονητής της ομάδας από το Λίβερπουλ και ο λόγος; Προσωπική του επιθυμία...

Συγκεκριμένα, ο Σκωτσέζος τεχνικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου, έχει ήδη δηλώσει τις προθέσεις του στην διοίκηση της Έβερτον και ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να συνεχίσει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής, με την ομάδα να σέβεται την επιθυμία του.

Έτσι λοιπόν, πιθανότατα το... «όνειρο» του 47χρονου τεχνικού να τελειώσει με την έλευση του νέου προπονητή ο οποίος ακόμα εξετάζεται από την ομάδα του Λίβερπουλ, με τους Ντέιβιντ Μόγιες και Κάρλος Αντσελότι να είναι τα «μεγάλα» φαβορί.

Αναφορικά ωστόσο, ο Ντάνκαν Φέργκιουσον μετά το εντυπωσιακό 3-1 με την Τσέλσι, πέρα του ότι κέρδισε πανάξια αρκετούς υποστηρικτές οι οποίοι θέλουν να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, εν τέλει θα βρίσκεται στο ερχόμενο ματς της Κυριακής (15/12) στο «Ολντ Τράφορντ» όπου η Έβερτον θα φιλοξενηθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μαρίνος Πάντζης