Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (Ημίχρονο)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση του Ζάγκρεμπ, όπου η Ντιναμό φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόρερ για τους Κροάτες ο Ντάνι Όλμο στο 10', ενώ για τους Άγγλους ισοφάρισε ο Γκάμπριελ Ζεσούς στο 34'!



Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1 (Ημίχρονο)

Ένα πανέμορφο γκολ από τον Ντάνι Όλμο, μία Σίτι η οποία μετά το 1-0 απέκτησε την απόλυτη υπεροχή και έκανε ότι... ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και ένα γκολ του Γκάμπριελ Ζεσούς, το οποίο επισκιάστηκε από έντονες αποδοκιμασίες από τους γηπεδούχους συνθέτουν το πρώτο ημίχρονο στο Ζάγκρεμπ μεταξύ Ντιναμό και Μάντσεστερ Σίτι!

Και το σκορ; 1-1!

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, η αναμέτρηση έδειχνε πως θα καταλήξει σε... «ροντέο», αφού η γηπεδούχος ομάδα από την Κροατία ξεκίνησε δυναμικά και στο 10' με ωραίο μονοκόμματο σουτ του Ντάνι Όλμο προηγήθηκε με 1-0.

Όμως, μετά το γκολ η φιλοξενούμενη Σίτι ανέβασε... «ταχύτητα»...

Η πρωτοπόρος του ομίλου, η οποία μάλιστα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, απέκτησε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, δημιούργησε αρκετές απειλές στην εστία του Λιβάκοβιτς και στο 34' κατάφερε το γκολ, το οποίο ήρθε από το κεφάλι του Γκάμπριελ Ζεσούς και το οποίο δημιούργησε αρκετές αντιδράσεις.

Ο λόγος; Λίγο πριν την σέντρα του Μαχρέζ στον στράικερ των «πολιτών» για το 1-1, ο Ντιλαβέρ μετά από μαρκάρισμα του Βραζιλιάνου ήταν στο έδαφος για αρκετή ώρα.

Όμως, το γκολ μέτρησε κανονικότατα και «έγραψε» το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς – Ντιλαβέρ, Αντέμι, Στογιάνοβιτς, Μουμπαντιέ – Μόρο, Γκόγιακ, Όλμο – Καντζιόρ, Όρσιτς, Πέτκοβιτς.

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο – Γκαρθία, Οταμέντι, Κανσέλο, Μεντί – Ρόντρι, Φοντέν, Γκούντογκαν – Μπ. Σίλβα, Μαχρέζ, Γκάμπριελ Ζεσούς.

Μαρίνος Πάντζης