Τώρα που μπορεί, έχει ανάγκη από αμυντικό...

Η Τσέλσι δείχνει ικανή να δεχθεί γκολ από την παραμικρή ευκαιρία των αντιπάλων, η επαναφορά του Ρούντιγκερ έπειτα από αρκετό διάστημα απουσίας δεν βοήθησε να διατηρηθεί το «μηδέν» στο ματς με τη Λιλ και ο Φρανκ Λάμπαρντ τώρα μπορεί να κάνει μεταγραφές, πρέπει να φροντίσει για έναν στόπερ τον Ιανουάριο...  



Τώρα που μπορεί, έχει ανάγκη από αμυντικό...

Οι «μπλε» του Λονδίνου κατάφεραν ένα πολύ άνετο παιχνίδι στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ να το κάνουν τέτοιο που είχε άγχος και αν ο Ρεμί ήταν πιο αποτελεσματικός ίσως και να είχε προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο φινάλε της αναμέτρησης στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η τετράδα των Κρίστενσεν, Ζούμα, Τομόρι και Ρούντιγκερ δεν δείχνει ικανή να προσφέρει αυτή τη στιγμή την καλύτερη δυνατή κατάσταση στην οποία οφείλουν να βρεθούν τα μετόπισθεν της ομάδας, με τον Λάμπαρντ να βλέπει την άμυνά του να «σπάει» στην πρώτη πολύ καλή στιγμή του αντιπάλου, στην αναμέτρηση με τη Λιλ.

Προκειμένου ν' αποφευχθούν χτυποκάρδια και εξελίξεις που θα κάνουν τεράστιο κακό στη φετινή προσπάθεια της Τσέλσι στα όλα τα «μέτωπα» και με το μεταγραφικό εμπάργκο να μην ισχύει πλέον, ο «Φράνκι» πρέπει να κάνει την εισήγησή του για την απόκτηση ενός στόπερ.

Ήδη, η ομάδα του παρουσιάζεται από τον διεθνή Τύπο ως μια από τις πιο ευάλωτες που θα βρεθούν στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ και οι αμυντικές της επιδόσεις είναι τέτοιες που δίνουν θάρρος σε όποιον κοντραριστεί με τους Λονδρέζους.

Το πιο πρόσφατο clean sheet του συλλόγου εντοπίζεται στις 9 Νοεμβρίου στο 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας έπειτα από το θεότρελο 4-4 με τον Άγιαξ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ, υπάρχουν άλλα τρία ματς με μηδέν παθητικό για τους «μπλε». Μια νίκη (2-0) επί της Μπράιτον και ένα back-to-back αγώνων δίχως να παραβιαστεί η εστία, με το 1-0 επί της Νιούκαστλ και τη σημαντική νίκη με το ίδιο σκορ στο Άμστερνταμ...

Κώστας Ζάλιαρης