Πρέμιερ Λιγκ-16η Αγωνιστική (Ημίχρονα)

Με την Λέστερ να βρίσκεται μπροστά με σκορ 2-1 ολοκληρώθηκε το 45λεπτό στο «Βίλα Παρκ» απέναντι στην Άστον Βίλα. Προηγείται και η Νόριτς απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-0), στο μηδέν το Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον.



Πρέμιερ Λιγκ-16η Αγωνιστική (Ημίχρονα)

Καταιγιστική παρουσιάζεται κατά διαστήματα η Λέστερ στο «Βίλα Παρκ», με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να ανοίγει το σκορ στο 23ο λεπτό χάρη σε γκολ του Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε - με διπλή προσπάθεια - για όγδοη συνεχόμενη αγωνιστική, εκμεταλλευόμενος την υπέροχη κάθετη μπαλιά του Ιεανάτσο.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 41ο λεπτό, με τις «αλεπούδες» να κυκλοφορούν την μπάλα εξαιρετικά πριν ο Ιεανάτσο την στείλει στα δίχτυα (σ.σ. με το γόνατο) ύστερα από ασίστ του Μάντισον. Οι «χωριάτες» έδωσαν ωστόσο νέο ενδιαφέρον στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 με τον Γκρίλις να βρίσκει δίχτυα στο 45+3’!

Με σκορ 1-0 προηγείται και η Νόριτς της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Κάροου Ρόουντ». Σκόρερ ο Τετέι στο 27ο λεπτό με αριστερό σουτ και ύστερα από αναμπουμπούλα στην άμυνα των φιλοξενούμενων που προκλήθηκε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Χωρίς τέρματα οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μετά από 45’ λεπτά παιχνιδιού:

Άστον Βίλα-Λέστερ

1-2

Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον

0-0

Νόριτς-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

1-0

 

Γιάννης Τζιουμακλής