Έβερτον με πάθος και «ξύλο»… άλλων χρόνων!

Μέσα σε ελάχιστες μέρες οι «μαλθακοί» ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα έγιναν… θηρία στα χέρια του Ντάνκαν Φέργκιουσον! Ο Big Dunc των «ζαχαρωτών» κατόρθωσε σε πολύ σύντομο διάστημα να περάσει το δικό του πάθος σε όλη την ομάδα και το αποτέλεσμα; Μετά την οδυνηρή πεντάρα από την Λίβερπουλ, οι «μπλε» του Μέρσεϊσάιντ διέλυσαν την Τσέλσι με σκορ 3-1!  



Έβερτον με πάθος και «ξύλο»… άλλων χρόνων!

Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία ενός προπονητή. Να επηρεάσει αμέσως την ομάδα και να της περάσει την φιλοσοφία του για το παιχνίδι. Ο Φέργιουσον, γνωστός για το πάθος του τις περιόδους που αγωνίστηκε και λατρεύτηκε στο «Γκούντισον Παρκ»… μάζεψε τα κομμάτια των παικτών του και αμέσως – μετά την προσωρινή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον- τους έκανε «μαχητές»!

Αυτό φαίνεται και από το εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο που προέκυψε μετά το ματς με τους Λονδρέζους. Μόνο χθες, οι παίκτες της Έβερτον έκαναν 37 (!) τάκλιν, τα περισσότερα μετά εκτός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ τον Φεβρουάριο του 2014!

Τι συμβαίνει στα εντός; Τέτοιο αριθμό τάκλιν – άρα και πάθος – είχαν  να δουν οι φίλοι της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» από τον Μάρτιο του 2007 και τον αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ!