Έβερτον – Τσέλσι 1-0 (Ημίχρονο)

Με την Έβερτον να προηγείται με 1-0 από το πέμπτο κιόλας λεπτό και την Τσέλσι να προσπαθεί αλλά να μην... μπορεί να ισοφαρίσει, ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 45 λεπτά στο «Γκούντισον Παρκ». Σκόρερ για τα «ζαχαρωτά», ο Ριτσάρλισον!



Έβερτον – Τσέλσι 1-0 (Ημίχρονο)

Έχοντας μία Έβερτον η οποία άρχισε το ματς, σημείωσε με το... «καλησπέρα» το 1-0, δημιούργησε φάσεις για δεύτερο γκολ, αλλά στην συνέχεια βρέθηκε υπό τις... «ορέξεις» της Τσέλσι, η οποία δημιουργούσε και έχανε την μία φάση μετά την άλλη, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Λίβερπουλ!

Σκόρερ για την ομάδα του Ντάνκαν Φέργκιουνσον ήταν μόλις στο 5' ο Ριτσάρλισον, ο οποίος μετά από σέντρα του Σιντιμπέ με δυνατή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0.

Στην συνέχεια όμως, οι «μπλε» απέκτησαν την υπεροχή, δημιούργησαν αρκετές απειλές για την εστία του Πίκφορντ με κύριους «δράστες» τους Έϊμπραχαμ, Γουΐλιαν και Πούλισιτς, αλλά επιθετικά έδειξαν αρκετά... «φλύαροι» και πήγαν στα αποδυτήρια με το εις βάρος τους 1-0.

Οι ενδεκάδες:

Έβερτον: Πίκφορντ – Κιν, Χόλγκεϊτ, Σιντιμπέ, Ντίγκνε – Σίγκουρντσον, Σνάιντερλιν, Γουόλκοτ, Ιβόμπι – Κάλβερτ-Λεβίν, Ριτσάρλισον.

Τσέλσι: Κέπα – Ζούμα, Κρίστενσεν, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα - Καντέ, Κόβασιτς - Μάουντ, Γουΐλιαν, Πούλισιτς – Έϊμπραχαμ.

Μαρίνος Πάντζης