Το ... χαρτζιλίκι που ζήτησε ο Γκασκόιν από τον Ρούνεϊ μετά από 15 χρόνια!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ για λογαριασμό ενός ντοκιμαντέρ του Amazon θυμήθηκε περιστατικό με τον Πολ Γκασκόιν πριν από... περίπου 15 χρόνια, με το χαρτζιλίκι που του είχε δώσει τότε ο άλλοτε αστέρας της Τότεναμ και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και το οποίο του ζήτησε πίσω, πριν από λίγο καιρό! 



Το ... χαρτζιλίκι που ζήτησε ο Γκασκόιν από τον Ρούνεϊ μετά από 15 χρόνια!

Ο νυν κόουτς - ποδοσφαιριστής της Ντέρμπι Κάουντι θυμήθηκε την εποχή που προσπαθούσε να βρεθεί στην πρώτη ομάδα της Έβερτον, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. 

Τότε, είχε πετύχει τον Γκασκόιν και τον θαύμαζε. Μάλιστα, όταν έφυγε ο παλαίμαχος άσος από τον σύλλογο, ο Ρούνεϊ ήθελε να πάρει τον αριθμό του για να παίξει στα «ζαχαρωτά». 

«Είχε μπει στ' αποδυτήρια, μας είδε και είπε "ποιος θα βγει το βράδυ;". Όλοι ήταν σιωπηλοί κι εγώ επειδή ήμουν scouser (σ.σ. ντόπιος από το Λίβερπουλ) βγήκα μπροστά και είπα ότι θα έβγαινα έξω.

Ήρθε και μου έδωσε 40 λίρες. Μόλις πριν από τρία χρόνια όταν τον ξαναείδα, ήρθε και μου ζήτησε πίσω εκείνο το χαρτζιλίκι! Δεν το είχε ξεχάσει»  ήταν τα λόγια του Ρούνεϊ στην ανέκδοτη ιστορία που αποκάλυψε! 

Κώστας Ζάλιαρης