Οριγκί: Ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ της Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ

Στην λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ της Λίβερπουλ στα ντέρμπι με την Έβερτον, για την Πρέμιερ Λιγκ, ανέβηκε μετά τα δύο γκολ που σημείωσε χθες (4/12) ο Ντιβόκ Οριγκί, ο οποίος αναρριχήθηκε στην 3η θέση με πέντε γκολ και πλέον βρίσκεται πίσω από τους Ρόμπι Φάουλερ (6) και Στίβεν Τζέραρντ (9).



Οριγκί: Ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ της Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ

Στο χθεσινό (4/12) «ντέρμπι» του Μέρσεϊσαϊντ αναμφισβήτητα ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές στο «τρελό» 5-2 για την γηπεδούχο Λίβερπουλ ήταν ο Ντιβόκ Οριγκί!

Ο στράικερ των «κόκκινων» κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα στο ματς, το πρώτο στο 6ο λεπτό κάνοντας το 1-0 και το δεύτερο στο 31' σημειώνοντας το 3-1.

Όμως, με τα δύο αυτά τέρματα, πέρα του ότι βοήθησε γι' ακόμη μία φορά την ομάδα του να φτάσει στην νίκη, ο Βέλγος «σκαρφάλωσε» και σε μία... ειδική λίστα των πρωταθλητών Ευρώπης για τα ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ!

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος επιθετικός έχοντας πλέον πετύχει πέντε γκολ στα ματς με αντίπαλο την Έβερτον, βρίσκεται από εχθές στην 3η θέση της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ της Λίβερπουλ στο ντέρμπι της πόλης.

Βέβαια, από πάνω βρίσκονται δύο «δυνατά» ονόματα τα οποία και άφησαν την... «υπογραφή» τους στα συγκεκριμένα ντέρμπι για την Λίβερπουλ.

Στην 2η θέση βρίσκεται ο Ρόμπι Φάουλερ με έξι γκολ και στην κορυφή πορεύεται ο «θρύλος» των «κόκκινων», Στίβεν Τζέραντ, ο οποίος και έχει «πληγώσει» τα «ζαχαρωτά» συνολικά εννέα φορές στην καριέρα του!

Μαρίνος Πάντζης