Λίβερπουλ – Έβερτον 4-2 (ημίχρονο)

Μαγικό παιχνίδι στο «Άνφιλντ» με τη Λίβερπουλ να έχει βρει τρόπο να τιμωρήσει τις αμυντικές ολιγωρίες της Έβερτον και να έχει φτάσει στο 4-2 από το πρώτο ημίχρονο!  



Λίβερπουλ – Έβερτον 4-2 (ημίχρονο)

Ο Ντιβόκ Οριγκί αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή, αφού, τόσο στο 6ο λεπτό με εύκολο πλασέ από λάθη των Κιν και Πίκφορντ αλλά και στο 31' από απίθανη μπαλιά του Λόβρεν στο χώρο, βρήκε δίχτυα για να βοηθήσει την ομάδα του Κλοπ ν' αποκτήσει το προβάδισμα ασφαλείας.

Ο Σακίρι από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μανέ (είχε προηγηθεί άλλη τρομερή μπαλιά του Αλεξάντερ – Άρνολντ) είχε πλασάρει στο 17' για το προσωρινό 2-0, ενώ, ο Μάικλ Κιν στο 21' είχε μειώσει για τα «ζαχαρωτά» πριν δεχθούν το τρίτο γκολ.

Στο 45' σε απίστευτη αντεπίθεση κι αφού πρώτα ο Λόβρεν είχε αποσοβήσει σίγουρο γκολ μπροστά από τον Κάλβερτ – Λιούιν, η αντεπίθεση με τον Ρόμπερτσον έφτασε στον Μανέ που τελείωσε τη φάση με αριστερό πλασέ για το 4-1 και στις καθυστερήσεις ο Ριτσάρλισον με κεφαλιά μείωσε στο 4-2 για να συνεχιστεί η θεότρελη εξέλιξη της αναμέτρησης του «Άνφιλντ»! 

Κώστας Ζάλιαρης