Μα καλά ρε Ζοσέ, ούτε ένα σιδέρωμα;

Να και κάτι που δεν ξέραμε και μας είχε κάνει να αναρωτηθούμε. Γιατί ο Ζοσέ Μουρίνιο, όσο καθόταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζούσε σε ξενοδοχείο; Ο ίδιος απάντησε πως με απλά λόγια... τα ήθελε όλα έτοιμα! Ούτε να αγγίξει σίδερο, ούτε καν να φτιάξει μόνος τον καφέ του!  

Advertisement
Μα καλά ρε Ζοσέ, ούτε ένα σιδέρωμα;

Ο Πορτογάλος νυν προπονητής της Τότεναμ, επέλεξε ως κατοικία ένα διαμέρισμα στο Lowry Hotel του Μάντσεστερ. Όχι ένα απλό δωμάτιο, αλλά έναν χώρο αρκετά μεγάλο όπου θα μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε, δίχως ν' ασχοληθεί εκείνος με δουλειές που θα έπρεπε να κάνει αν έμενε μόνος του σε ένα σπίτι...

«Θα ήμουν στεναχωρημένος αν έπρεπε να καθαρίζω, να σιδερώνω και να μαγειρεύω μόνος μου. Δεν τα κάνω αυτά και το μόνο πράγμα που ξέρω να μαγειρεύω είναι πατάτες και λουκάνικα. Στο ξενοδοχείο είχα ένα διαμέρισμα δικό μου και έχω αφήσει εκεί αρκετά πράγματα όπως βιβλία, τηλεόραση, υπολογιστή και άλλα...

Όταν ήθελα κάτι απλά μου το έφερναν στο δωμάτιο. Όποτε ήθελα καφέ απλά έπαιρνα τηλέφωνο και έκανα παραγγελία. Όποτε δεν ήθελα να πάω στην τραπεζαρία για φαγητό, έκανα παραγγελία και τους έλεγα να το φέρουν στο δωμάτιο.

Αν ήμουν με συνεργάτη μου και δουλεύαμε, τότε θα έκανα παραγγελία φαγητό απλά για να μας το φέρουν και δεν χρειαζόταν να φτιάξω εγώ οτιδήποτε...» ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.