Μ. Σίλβα: «Είμαι εδώ για να βρω λύσεις»!

Ο Μάρκο Σίλβα γνωρίζει καλά ότι τα περιθώρια για τον ίδιο έχουν στενέψει, όμως όπως ξεκαθάρισε- αυτό δεν αλλάζει τον τρόπο που δουλεύει. Ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ο προπονητής της Έβερτον ανέλυσε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και την υποχρέωσή του να βρει ο ίδιος λύσεις πριν είναι πολύ αργά.  



Μ. Σίλβα: «Είμαι εδώ για να βρω λύσεις»!

«Το κυριότερο είναι να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, τι δεν κάναμε καλά από την αρχή της σεζόν! Βέβαια υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορούμε να κοντρολάρουμε, όπως οι τραυματισμοί. Ο αριθμός των τραυματισμών μέχρι στιγμής μας έχει δυσκολέψει», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

«Σε ορισμένα μας ήμασταν μπροστά στο σκορ, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν όπως έπρεπε, σε άλλα ήμασταν σε καλύτερη μέρα, αλλά δεν σκοράραμε. Είμαι εδώ για να βρίσκω λύσεις. Τίποτα δεν έχει αλλάξει στο μυαλό μου. Είμαι εδώ και δουλεύω καθημερινά όπως πάντα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, ούτε οι απαιτήσεις που έχω από τους ποδοσφαιριστές μου.

Η διοίκηση δεν μου έχει πει τίποτα για το αυριανό ματς, τι περιμένει από εμένα. Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να πει κάτι. Ξέρει την προσέγγιση μου για όλα τα παιχνίδια, όχι μόνο για το αυριανό που είναι ντέρμπι».

Συγκεκριμένα για το ματς με τη Λίβερπουλ, ο κόουτς της Έβερτον τόνισε: «Θα είναι δύσκολος αγώνας. Μιλάμε για την ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση και στην έδρα της νικάει σχεδόν τους πάντες. Θα πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σε τέτοια παιχνίδια, ντέρμπι, δεν έχει σημασία η φόρμα των ομάδων. Θα πάμε εκεί αποφασισμένοι να αρπάξουμε την πρόκληση».