Η τρομερή ιστορία του Ντρογκμπά με τον Όβρεμπο και τον... Μπαπέ! (pic & vid)

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αποκάλυψε πως το 2009 είχε αρνηθεί αναμνηστική φωτογραφία με τον πιτσιρικά, τότε, Κίλιαν Μπαπέ, λόγω της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπαρτσελόνα και το εκρηκτικό κλίμα στον επαναληπτικό με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!  



Η τρομερή ιστορία του Ντρογκμπά με τον Όβρεμπο και τον... Μπαπέ! (pic & vid)

Ο Ιβοριανός θρύλος των «μπλε» του Λονδίνου συμπαρουσίασε την εκδήλωση στο Παρίσι για τη Χρυσή Μπάλα και στο περιθώριο της απονομής του Kopa Trohpy στον Ματάις Ντε Λιχτ, με τον πρώην κάτοχο, Κίλιαν Μπαπέ να βρίσκεται επίσης στο stage, αποκάλυψε μια τρομερή ανέκδοτη ιστορία...

Πίσω στο 2009, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μπαρτσελόνα, ο Όβρεμπο που «σφύριζε» το ματς είχε... «σφάξει» τους Λονδρέζους και είχε επιτρέψει στους Καταλανούς να περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Όλοι θυμούνται τις κραυγές του Ντρογκμπά μπροστά στην κάμερα για το... f**** disgrace και λόγω αυτού, είχε... αρνηθεί φωτογραφία στον τότε πιτσιρικά, Κίλιαν Μπαπέ!

«Θα ήθελα να το διορθώσουμε τώρα...» είπε ο παλαίμαχος στράικερ που βρέθηκε με τον Γάλλο και είχαν επιτέλους την ευκαιρία για μια όμορφη αναμνηστική φωτογραφία...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης