Πίκφορντ: «Δεν θέλω να απολυθεί ο Σίλβα»

Λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ματς με τη Λέστερ, ο Τζόρνταν Πίκφορντ έστειλε το μήνυμα στη διοίκηση της Έβερτον πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο Μάρκο Σίλβα θα πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.  



Πίκφορντ: «Δεν θέλω να απολυθεί ο Σίλβα»

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε ακόμα μία ευκαιρία, την τελευταία για να σώσει τη θέση του και θεωρείται δεδομένο πως εάν δεν φύγει με το διπλό από το «King Power»… τέλος!

Ο Πίκφορντ, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καλό για την ομάδα: «Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι να είμαστε δεμένοι. Έχουμε δυνατή ομάδα και ιδιαιτέρως ταλαντούχα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι μαχητικό! Ο προπονητής είναι εξαιρετικός μαζί μας και τον στηρίζουμε 100%», τόνισε αρχικά ο Άγγλος τερματοφύλακας και πρόσθεσε:

«Ορισμένες κακές εμφανίσεις φέρνουν υπό πίεση τον προπονητή, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θα ήθελα όμως να τον δω να απολύεται. Βρισκόμουν εδώ όταν έγινε το ίδιο με τον Κούμαν και ήταν άθλιο! Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να προσπαθήσουμε για μια καλή εμφάνιση!

Πρέπει απλά να συνεχίσουμε, με την ελπίδα ότι τα περασμένα αρνητικά αποτελέσματα θα βγάλουν στη συνέχεια τον καλύτερό μας εαυτό. Η ομάδα παραμένει ενωμένη»!