Απίστευτη Σαουθάμπτον με... «ανατροπάρα» «βύθισε» κι άλλο την Γουότφορντ

Νικήτρια του «μεγάλου» ντέρμπι της... «ουράς» αναδείχθηκε ύστερα από ένα ματς... «ροντέο», με πολλές φάσεις, απίστευτη ανατροπή και τρία γκολ, η Σαουθάμπτον, η οποία αν και βρέθηκε πίσω με 1-0, στο δεύτερο ημίχρονο... «εξαφάνισε» την Γουότφορντ και με το τελικό 2-1 την «βύθισε» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σκόρερ για τους «άγιους» οι Ινγκς (78') και Γουάρντ – Πρόους (83'), ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Σαρ στο 24'.



Απίστευτη Σαουθάμπτον με... «ανατροπάρα» «βύθισε» κι άλλο την Γουότφορντ

Τι κι αν βρέθηκε πίσω με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο;

Τι κι αν στο δεύτερο 45λεπτο έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη;

Η γηπεδούχος Σαουθάμπτον χρειάστηκε να κάνει μία αναμέτρηση... «ροντέο» στα τελευταία λεπτά, έναν... «δαιμονισμένο» Ινγκς και τον «εκτελεστή» της στα φάουλ, Γουάρντ – Πρόους, όχι απλά για να «απαντήσει» στο γκολ του Σαρ αλλά και να πραγματοποιήσει... «ανατροπάρα» επικρατώντας στο τέλος με 2-1 επί της ομάδας από την Γουότφορντ, με την ομώνυμη ομάδα θα «βυθίζεται» πλέον στην 20η και τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες φάνηκε πως μπήκαν στην αναμέτρηση με μόνο στόχο την νίκη, μία νίκη η οποία θα τους έδινε βαθιά βαθμολογική... «ανάσα» για την συνέχεια.

Αμφότερες δημιούργησαν φάσεις, αλλά η φιλοξενούμενη Γουότφορντ ήταν εκείνη που στο 24' με «δράστη» τον Σαρ κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, το οποίο κράτησε έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ.

Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο η Σαουθάμπτον... «διαμονίστηκε»!

Οι «άγιοι» με το... «καλησπέρα» μπήκαν φουριόζοι στο ματς και απέκτησαν από το ξεκίνημα την απόλυτη υπεροχή, πραγματοποιώντας και χάνοντας την μία φάση μετά την άλλη.

Στο 67' ο Λονγκ είχε δοκάρι, στο 76' έχασε «τεράστια» ευκαιρία, αλλά το γκολ μπορεί να... «μύριζε» εξ' αρχής όμως ήρθε στο 78'.

«Δράστης» ο Ινγκς, ο οποίος κατάφερε να σημειώσει το 1-1 πέντε λεπτά πριν... «χτυπήσει» ο... «εκτελεστής» της Σαουθάμπτον, Γουάρντ - Πρόους. Ο Άγγλος μέσος με μία... «φαουλάρα» κατάφερε την ολική ανατροπή και το 2-1, το οποίο αν και κόντεψε στις καθυστερήσεις να γίνει 2-2, με «τεράστια» χαμένη ευκαιρία από την Γουότφορντ, στο τέλος έδωσε την νίκη στην γηπεδούχο ομάδα.

Αναφορικά, το γκολ – φάουλ που σημείωσε απόψε ο Τζέιμς Γουάρντ – Πρόους ήταν και το πέμπτο φετινό του στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας πλέον στο -2 από τον «αρχιεκτελεστή» των «αγίων», Ματ Λε Τισιέρ.

Έτσι λοιπόν, μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής ημέρας της 14ης αγωνιστικής, η ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ ανέβηκε στους 12 βαθμούς και βρέθηκε στην 18η θέση της βαθμολογίας, ούσα στο -2 από την Έβερτον, ενώ το σύνολο του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες παρέμεινε «κολλημένο» στην 20η και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μόλις οχτώ βαθμούς.

Τέλος, η επόμενη και συγκεκριμένα 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ θα βρει την Σαουθάμπτον να υποδέχεται στην έδρα της την Νόριτς, ενώ η Γουότφορντ θα φιλοξενηθεί από την Λέστερ.

Ενδεκάδες

Σαουθάμπτον: ΜακΆρθι – Στέφενς, Μπέντναρεκ, Μπέρτραντ, Σοάρες (76' Βάλερι) – Χόιμπιεργκ, Βαρντ-Πρόους, Ρέντμοντ (57' Μπουφάλ), Ντζενέπο – Ομπαφέμι (57' Λονγκ), Ινγκς.

Γουότφορντ: Φόστερ – Κάθκαρτ, Μαριάπα, Μασίνα, Κίκο (82' Φολκιέρ), Χολέμπας – Καπουέ, Ντουκουρέ, Χάγκς (74' Τσαλομπά) – Σαρ, Ντεουλοφέου (67' Γκρέι).

Μαρίνος Πάντζης