Το ball-boy της Τότεναμ θα ζήσει μεγάλες στιγμές στο πλευρό των παικτών! (vids)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε ώστε το πιτσιρίκι που βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην ανατροπή της Τότεναμ απέναντι στον Ολυμπιακό την περασμένη Τρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ, να πάρει ένα τεράστιο δώρο ενόψει και των Χριστουγέννων!  



Το ball-boy της Τότεναμ θα ζήσει μεγάλες στιγμές στο πλευρό των παικτών! (vids)

Ο μικρός Καλούμ, στο δεύτερο από τα τέσσερα γκολ των «σπιρουνιών» στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, έδωσε γρήγορα τη μπάλα στον Οριέ για να εκτελέσει ένα πλάγιο, αυτός βρήκε τον Λούκας Μόουρα από δεξιά κι ο Βραζιλιάνος έκανε το γύρισμα για τον Κέιν ώστε να διαμορφωθεί το 2-2 στο 50ο λεπτό και να ολοκληρωθεί στη συνέχεια η ανατροπή.

Ο Μουρίνιο έχει αδυναμία στα έξυπνα ball-boys που ζουν το παιχνίδι και δεν παρακολουθούν απλά το ματς και για τον λόγο αυτό αποθέωσε τον μικρό Καλούμ για την εγρήγορσή του τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι θα μπορούσε να αιφνιδιαστεί η άμυνα του Ολυμπιακού.

Έτσι, όπως αποκάλυψε, ο Πορτογάλος έχει καλέσει το ball-boy στο προπονητικό κέντρο της μάδας το μεσημέρι του Σαββάτου για να γευματίσει με τους παίκτες και να περάσει στιγμές μαζί τους, πριν από την αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ στο Tottenham Hotspur Stadium.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης