Άρσεναλ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-0 (Ημίχρονο)

Με νικήτρια την Άρσεναλ και με σκορ 1-0 ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 45 λεπτά στο Λονδίνο και στην «μεγάλη» αναμέτρηση του 6ου ομίλου, Άρσεναλ – Άιντραχτ Φρανκούρτης. Σκόρερ για τους «κανονιέρηδες» στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ενώ μέχρι στιγμής άξιο αναφοράς είναι και η αναγκαστική αλλαγή του Νταβίντ Λουίζ στο 31'.



Άρσεναλ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-0 (Ημίχρονο)

Άρσεναλ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-0!

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου στην «μεγάλη» αναμέτρηση του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ!

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ήταν αυτή που άρχισε δυναμικά στην εν λόγω μονομαχία και με το... «καλησπέρα» κατάφερε να αποκτήσει από νωρίς την απόλυτη υπεροχή στο ματς.

Πολλαπλές φάσεις με πρωταγωνιστές τους Σάκα, Μαρτινέλι και Ομπαμεγιάνγκ αλλά και η γενική εικόνα επιβεβαίωνε πως η ομάδα του Λονδίνου αποτελεί και το... «αφεντικό» απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία Άιντραχτ είχε αρκεστεί σε έναν παθητικό ρόλο χωρίς ιδιαίτερη αντίδραση.

Ωστόσο, για τους γηπεδούχους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε και το γκολ με τον Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος όντας ο τελικός «αποδέκτης» σε μία εξαιρετική ομαδική ενέργεια σημείωσε και το 1-0.

Φυσικά, αξίζει να αναφερθεί πως ο Νταβίντ Λουίζ στο 31' βγήκε ως αναγκαστική αλλαγή και την θέση του πήρε ο Γκουεντουζί.

Ενδεκάδες:

Άρσεναλ: Μαρτίνεζ – Λουίζ (31' Γκουεντουζί), Παπασταθόπουλος, Μουστάφι – Γουΐλοκ, Τζάκα, Τσάμπερς, Τέρνεϊ – Σάκα, Μαρτινέλι, Ομπαμεγιάνγκ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ρόναου – Χασέμπε, Άμπραχαμ, Χιντερέγκερ – Φερνάντες, Καμάντα, Σο, Ντα Κόστα, Κόστιτς – Σίλβα, Πασιένσια.

Μαρίνος Πάντζης