«Ο Καντέ απειλήθηκε με όπλο όταν έκλεισε η μεταγραφή στην Τσέλσι»

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο Παρίσι την περίοδο που ο Ενγκολό Καντέ διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του από τη Λέστερ στην Τσέλσι αποκαλύπτει η «Mediapart».



«Ο Καντέ απειλήθηκε με όπλο όταν έκλεισε η μεταγραφή στην Τσέλσι»

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες αναφέρουν πως τον Μάρτιο του 2017 ο Γάλλος μέσος συνεργάστηκε με δύο συμβούλους και τον ατζέντη του για τις συζητήσεις με τους «μπλε» και τα πράγματα παραλίγο να ξεφύγουν όταν ήρθε η ώρα να μοιραστεί η προμήθεια της μεταγραφής στα τρία ενεχόμενα πρόσωπα.

Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Abdelkarim Douis (σ.σ. ατζέντης του Γάλλου) έλαβε για την επίτευξη του deal ένα ποσό των 4.8 εκατομμυρίων λιρών και δεν το μοιράστηκε με τους δύο συμβούλους του Καντέ.

Πρόκειται για δύο αδέρφια, τους Rachid και Houari Saadna, οι οποίοι αισθανόμενοι αδικημένοι απείλησαν με όπλο τον Γάλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ζητώντας του να απολύσει τον  Abdelkarim Douis. Του ξεκαθάρισαν μάλιστα πως αν ο ίδιος δεν προέβαινε σε αυτή την ενέργεια, θα προσπαθούσαν οι ίδιοι να στερήσουν τη ζωή από τον μάνατζέρ του…

Ο ίδιος ο Καντέ πάντως διαψεύδει την όλη ιστορία, τονίζοντας πως ανήκει στο χώρο του ποδοσφαίρου και ουδεμία σχέση είχε ποτέ στη ζωή του με περιστατικά βίας και ύπαρξη όπλων.

Γιάννης Τζιουμακλής