Λίβερπουλ: Οφείλει να βρει λύσεις για την άμυνα...

Ακόμα ένα ματς στο οποίο η εστία του Άλισον παραβιάζεται. Για την ακρίβεια, έφτασαν στα 11 αυτή τη στιγμή τα παιχνίδια δίχως clean sheet. Και μπορεί να μην έχουν στοιχίσει πολύ ακριβά, όμως, το μεγάλο «όπλο» της περσινής ομάδας που χτύπησε μέχρι τέλους τον τίτλο, φέτος δείχνει να χάνει τη δυναμική του...  



Λίβερπουλ: Οφείλει να βρει λύσεις για την άμυνα...

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έπρεπε να κυνηγήσουν στο σκορ, στην αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στη Νάπολι, αφού, ο Μέρτενς – αν και είχε κάνει φάουλ – βρήκε τρόπο να παραβιάσει την εστία του Άλισον για να βάλει προσωρινά μπροστά την ομάδα του Αντσελότι στο «Άνφιλντ».

Και μπορεί για 8ο σερί ματς εντός έδρας ν' αποφεύχθηκε η ήττα σε περίσταση που οι «κόκκινοι» βλέπουν τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ, ωστόσο, σημειώνεται κάτι πολύ αρνητικό στην γενικότερη προσπάθεια επίτευξης των στόχων του κλαμπ...

Το μεγάλο «όπλο», δηλαδή η άμυνα και ο «φύλακας – άγγελος» κάτω απ' τα δοκάρια, δείχνει να χάνεται. Πρόκειται για το 11ο διαδοχικό ματς που η Λίβερπουλ μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα της και αυτή είναι η χειρότερη επίδοση που έχει παρουσιάσει ο σύλλογος από το 1998!

Ο Κλοπ σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος με το τελικό 1-1 και την ανάγκη να παλέψει η Λίβερπουλ για την πρόκριση στην έδρα της επικίνδυνης Ζάλτσμπουργκ, όμως, θεωρεί πιο σημαντική την αγωνία που υπάρχει για την κατάσταση του Φαμπίνιο που αποχώρησε τραυματίας, ενώ, καρδιοχτύπια προκάλεσε και ο Φαν Ντάικ, αλλά συνέχισε στο ματς με τους Ιταλούς.

Αναλυτικά τα 11 παιχνίδια που η Λίβερπουλ δέχεται συνεχώς γκολ:

Λίβερπουλ – Ζάλτσμπουργκ 4-3

Λίβερπουλ – Λέστερ 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 1-1

Γκενκ – Λίβερπουλ 1-4

Λίβερπουλ – Τότεναμ 2-1

Λίβερπουλ – Άρσεναλ 5-5

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1-2

Λίβερπουλ – Γκενκ 2-1

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 3-1

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 1-2

Λίβερπουλ – Νάπολι 1-1

Κώστας Ζάλιαρης