Λίβερπουλ: Αν δεν κερδίζει, δεν χάνει στο «Άνφιλντ»! (vid)

Σε μια τρομερά κακή βραδιά, δίχως λύσεις για να διασπάσει την άμυνα της Νάπολι, η Λίβερπουλ φρόντισε να συνεχίσει την επίδοση που τη θέλει μπροστά στο κοινό της ν' αποφεύγει τουλάχιστον την ήττα, αν δεν μπορεί να πάρει τη νίκη.  



Λίβερπουλ: Αν δεν κερδίζει, δεν χάνει στο «Άνφιλντ»! (vid)

Οι «κόκκινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στην αναμέτρηση με τους «παρτενοπέι» το βράδυ της Τετάρτης και το τελικό 1-1 τους αναγκάζει να ψάξουν πλέον την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της Ζάλτσμπουργκ.

Η ομάδα του Κλοπ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μέρτενς όπου υπάρχει φάουλ στον Φαν Ντάικ από τον σκόρερ που «πέταξε» τον αγκώνα του στο πλευρό του Ολλανδού, ενώ, οι Ιταλοί φώναξαν για το γκολ του Λόβρεν, αφού υπήρχε υποψία επιθετικού φάουλ.

Το τελικό 1-1 δεν ικανοποιεί καθόλου τη Λίβερπουλ, ωστόσο, τουλάχιστον απέφυγε την ήττα. Και αυτό το έκανε για 8 διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι κατά το οποίο στο «Άνφιλντ» μπροστά στο κοινό της, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ.

Και πάλι, όμως, γλίτωσε το χειρότερο αποτέλεσμα και πήρε κάτι κάνοντας επαναφορά στο ματς, έχοντας πλέον 3 ισοπαλίες και 5 νίκες με ανατροπή στις αναμετρήσεις που ο κόσμος της ομάδας έχει δει τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, σε οποιαδήποτε διοργάνωση...

 

Κώστας Ζάλιαρης