Ζοάο Φέλιξ: Το νέο Golden Boy για το 2019!

Ο Ζοάο Φέλιξ ανακοινώθηκε από την Tuttosport ως ο μεγάλος νικητής του βραβείο Golden Boy για το 2019 και μάλιστα κατέκτησε την διάκριση με τεράστια άνεση και 332 ψήφους!



Ζοάο Φέλιξ: Το νέο Golden Boy για το 2019!

Ο 20χρονος νυν επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι και επίσημα το Golden Boy για τη φετινή χρονιά, αφήνοντας πίσω στη... σκόνη του, νεαρούς ποδοσφαιριστές που έλαμψαν, όπως οι Τζέιντον Σάντσο, Κάι Χάβερτζ, Έρλινγκ Χάαλαντ και Ματάις Ντε Λιχτ.

Συγκεντρώνοντας 332 ψήφους, ο Φέλιξ πραγματικά δεν είχε αντίπαλο στην ανάδειξή του ως ο κορυφαίος για το 2019, με τον Σάντσο να έρχεται δεύτερος με 175.

Τα... νιάτα που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ και διεκδίκησαν το βραβείο, είχαν σε καλύτερη θέση τον Φιλ Φόντεν με 46 ψήφους στο 7ο «σκαλί», ο Μέισον Μάουντ της Τσέλσι βρέθηκε στην 11η θέση με 29 ψήφους και ο Μόισε Κεν της Έβερτον στην 14η θέση με 13 ψήφους.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος εκπροσωπεί την Ελλάδα με τη δική του ψήφο και είναι ο μοναδικός που συμμετέχει στη διαδικασία από την οποία αναδεικνύεται ο ποδοσφαιριστής που παραλαμβάνει το βραβείο της ιταλικής Tuttosport.