Απίστευτο: Επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Σάβατζ με ομάδα στην 10η κατηγορία της Αγγλίας!

3.125 ημέρες μακριά από την ενεργό δράση μάλλον φάνηκαν πολλές για τον «θρυλικό» παίκτη της Λέστερ, Ρόμπιν Σάβατζ, ο οποίος την περασμένη Κυριακή (24/11) φόρεσε ξανά τα ποδοσφαιρικά του και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα, την Στόκπορτ Τάουν στην 10η κατηγορία της Αγγλίας.



Απίστευτο: Επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Σάβατζ με ομάδα στην 10η κατηγορία της Αγγλίας!

Τι κι αν αποσύρθηκε από τα γήπεδα τον Μάιο του 2011;

Τι κι αν πλέον βρίσκεται πέντε χρόνια πριν «πατήσει» τα πρώτα «ήντα» του;

Ο Ρόμπι Σάβατζ πλέον επέστρεψε και επίσημα στην ενεργό δράση πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα, την Στόκπορτ Τάουν!

Ο Ουαλός μέσος πριν λίγες ημέρες δήλωσε και επίσημα πως θα επέστρεφε στην δράση μετά από συγκεκριμένα 3.125 ημέρες... «ανενεργός», έχοντας βρει την νέα του ομάδα στην 10η κατηγορία της Αγγλίας.

Έτσι λοιπόν κι έγινε!

Ο Σάβατζ την περασμένη Κυριακή (24/11) μπήκε ως αλλαγή στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης Στόκπορτ Τάουν – Όσβεστρι Τάουν και αγωνίστηκε κανονικότατα το 10λεπτο του, με την ομάδα του να επικρατεί στο τέλος με το τελικό 3-2!

Επόμενος στόχος για τον 45χρονο ποδοσφαιριστή; Ίσως ένα γκολ...

Για την ιστορία, ο Ρόμπιν Σάβατζ έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε συνολικά επτά ομάδες, μέσα στις οποίες υπάρχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, την «υπογραφή» του άφησε όντας παίκτης της Λέστερ, κατακτώντας το Λιγκ Καπ την σεζόν 1999-2000 και φτάνοντας στον τελικό μία χρονιά πριν.

Παρακάτω μία... «γεύση» από το ντεμπούτο του 45χρονου (!) Ρόμπιν Σάβατζ:

Μαρίνος Πάντζης