Καταλήγει στην Haier για χορηγό με ποσό – ρεκόρ η Γιουνάιτεντ

Στον νέο της χορηγό φαίνεται πως έχει ήδη καταλήξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όπως όλα δείχνουν θα δώσει τα χέρια με την κινέζικη εταιρεία της Haier ολοκληρώνοντας την συμφωνία με ποσό – ρεκόρ ύψους 70 εκατομμυρίων τον χρόνο.



Καταλήγει στην Haier για χορηγό με ποσό – ρεκόρ η Γιουνάιτεντ

Τον βασικό χορηγό με τον οποίο θα συνεχίσει τα υπόλοιπα χρόνια και θα αντικαταστήσει την «Chevrolet» φαίνεται πως βρήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Και το όνομα αυτού; Haier!

Σύμφωνα λοιπόν με την «Sun», η κινέζικη εταιρεία Haier η οποία έχει ως έδρα το Τσινγκτάο της Κίνας φαίνεται πως βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής» για να δώσει τα... χέρια με τους «κόκκινους διαβόλους» και να αναλάβει τον χορηγό της ομάδας, αντικαθιστώντας την «Chevrolet» η οποία όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό δεν θα συνέχιζε την συνεργασία της με την αγγλική ομάδα.

Όμως, το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι το ποσό στο οποίο προβλέπεται να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, ποσό το οποίο αγγίζει τα 70 εκατομμύρια τον χρόνο, έξι εκατομμύρια παραπάνω από την συμφωνία με τον τωρινό χορηγό της ομάδας.

Ωστόσο, επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά όπως όλα δείχνουν το super αυτό deal δύσκολα θα «χαλάσει».

Μαρίνος Πάντζης