Ξανά σε αποστολή της Γιουνάιτεντ ο «νικητής» Τέιλορ

Με ένα όνομα... «έκπληξη» συμπληρώθηκε η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Καζακστάν, με την ομάδα να συμπεριλαμβάνει μετά από καιρό τον 19χρονο Μαξ Τέιλορ ο οποίος κατάφερε να βγει νικητής από την «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.



Ξανά σε αποστολή της Γιουνάιτεντ ο «νικητής» Τέιλορ

Έχοντας ένα όνομα... «έκπληξη» στην τελική αποστολή της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε με προορισμό το Καζακστάν για την αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ με την Αστάνα.

Και το όνομα αυτό; Μαξ Τέιλορ!

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο και εγκατέλειψε επ' αόριστον το ποδόσφαιρο για να αφοσιωθεί στην θεραπεία του, σήμερα είδε το όνομα του στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» για το προσεχές ματς με την Αστάνα και πλέον βρίσκεται στο «τσακ» για να πραγματοποιήσει την «μεγάλη» επιστροφή στα γήπεδα.

Φυσικά, ρόλο στην επιλογή του όπως αναφέρουν και τα αγγλικά δημοσιεύματα, έπαιξε και ο προπονητής της ομάδας Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος θέλοντας να στηρίξει τον πιτσιρικά τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πραγματικός νικητής ο Τέιλορ!

Αναφορικά, Αστάνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διασταυρώσουν τα... «ξίφη» τους την ερχόμενη Πέμπτη (28/11) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στο «Astana Arena» στις 17:50 ώρα Ελλάδος.

Μαρίνος Πάντζης