Ντέλε Άλι: «Όταν απολύεται ο προπονητής, σκέφτεσαι ότι φταις εσύ... »

Τις πρώτες στενάχωρες σκέψεις που έκανε και το γεγονός πως άρχισε να θεωρεί ότι ήταν δικό του φταίξιμο, εξέφρασε ο Ντέλε Άλι στους εκπροσώπους του Τύπου αναφορικά με την απόλυση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από τον πάγκο της Τότεναμ. «Μαζί του ωριμάσαμε και του είμαστε ευγνώμονες» είπε.  



Ντέλε Άλι: «Όταν απολύεται ο προπονητής, σκέφτεσαι ότι φταις εσύ... »

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός που πλέον προσπαθεί να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και ν' αποδείξει στον Ζοσέ Μουρίνιο ότι μπορεί να ποντάρει πολλά πάνω του, είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Οι πρώτες σκέψεις που σου έρχονται στο μυαλό είναι αυτές που σου λένε ότι ευθύνεσαι εσύ για την απόλυση του προπονητή και είσαι στεναχωρημένος... Δεν κοιτάζεις τη μεγαλύτερη εικόνα... Είχαμε εκπληκτική διαδρομή με τον Ποτσετίνο, ωριμάσαμε όλοι μαζί μαζί μ' εκείνον και το τεχνικό επιτελείο.

Πετύχαμε πολλά, αναφορικά με τα πόσα καταφέραμε και σε τι επίπεδο φτάσαμε. Είμαστε όλοι ευγνώμονες σ' εκείνον και τους συνεργάτες του. Είναι λογικό να χρεωνόμαστε την ευθύνη γιατί στο κάτω – κάτω εμείς είμαστε στο γήπεδο και παίζουμε, αλλά ξέρω ότι έδωσα το 110% όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Απλά μερικές φορές δεν λειτουργεί σωστά το πράγμα και ο πρόεδρος πήρε μια απόφαση».

Κώστας Ζάλιαρης