Αμπράμοβιτς: Δεν πουλάει την Τσέλσι, δεν κάνει... εκπτώσεις

Ξεκάθαρα κατέστησε τα πράγματα αναφορικά με το μέλλον της Τσέλσι και της παρουσίας του Ρομάν Αμπράμοβιτς στην ιδιοκτησία, ο πρόεδρος της ομάδας, Μπρους Μπακ, τονίζοντας πως ο Ρώσος μεγιστάνας δεν έχει πρόθεση να πουλήσει, αλλά ούτε και να συζητήσει τους ενδιαφερόμενους που πιστεύουν ότι θα πετύχουν deal σε... ευκαιρία.  



Αμπράμοβιτς: Δεν πουλάει την Τσέλσι, δεν κάνει... εκπτώσεις

Μπορεί το ζήτημα με την visa του να τον έχει κρατήσει μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ» από το 2018, όμως, ο Αμπράμοβιτς παραμένει ενεργός στα κοινά του λονδρέζικου συλλόγου και ενδιαφέρεται όσο το έκανε πάντα, για τη βελτίωση και την πρόοδο του συλλόγου.

Αυτά, βέβαια, είναι τα λόγια του προέδρου της ομάδας, Μπρους Μπακ, που θέλησε να καθησυχάσει τους οπαδούς, οι οποίοι φέτος απολαμβάνουν τη εφαρμογή του πλάνου του Φρανκ Λάμπαρντ.

«Λόγω και της γενικότερης πολιτικής κατάστασης, υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που σκέφτονται ότι θα μπορούσαν να πετύχουν ένα καλό deal για να πάρουν την Τσέλσι, όμως, πραγματικά δεν ασχολούμαστε και δεν έχουμε πρόθεση να μιλήσουμε με αυτούς τους τύπους» είπε ο Μπρους Μπακ.

Κώστας Ζάλιαρης