Σόλσκιερ: «Θα τους άλλαζα όλους στο ημίχρονο...» (vid)

Ο Σόλσκιερ ήταν απόλυτα ειλικρινής για τις σκέψεις που έκανε στην ανάπαυλα της ισοπαλίας (3-3) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Bramall Lane και δεν έκρυψε πως ήθελε να τους αλλάξει όλους για το δεύτερο 45λεπτο, έπειτα από την άθλια εικόνα που είχαν παρουσιάσει...



Σόλσκιερ: «Θα τους άλλαζα όλους στο ημίχρονο...» (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν... εξαφανισμένοι για 70 λεπτά στην αναμέτρηση της Κυριακής, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δυο γκολ, έκαναν τρομερή ανατροπή σε ένα 7λεπτο με τους Γουίλιαμς, Γκρίνγουντ και Ράσφορντ, όμως, ο ΜακΜπέρνι στις καθυστερήσεις τιμώρησε την ολιγωρία της άμυνας για το τελικό 3-3. 

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έβλεπε το ένα λάθος πίσω απ' το άλλο στο πρώτο μέρος από τους ποδοσφαιριστές του και στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά το τέλος του ματς, είπε: 

«Έπρεπε να τους ξυπνήσω, ήμουν πολύ εκνευρισμένος και απογοητευμένος. Αν μπορούσα θα τους άλλαζα όλους. Εκτός από τον τερματοφύλακα. Δεν είχε να κάνει με συστήματα και τακτική, είχε να κάνει με τη θέληση που τους έλειπε από το ματς. Δεν πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα δεν κέρδιζαν μονομαχίες. Μέχρι και το 70' πραγματικά δεν είχαμε κανένα δικαίωμα στη νίκη».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης