Ο πλουσιότερος Βρετανός παραμονεύει για είσοδο στο ποδόσφαιρο

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ παραχώρησε συνέντευξη στην «Sunday Times» και εξέφρασε την επιθυμία του να επενδύσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο!



Ο πλουσιότερος Βρετανός παραμονεύει για είσοδο στο ποδόσφαιρο

Ο πλουσιότερος Βρετανός έχει ήδη εμπλακεί διοικητικά στη γαλλική Νις αλλά ετοιμάζει μπάσιμο και στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά του έχει βρει ανοιχτή την πόρτα αρκετών συλλόγων…

Ο 67χρονος χημικός μηχανικός επιχείρησε στο παρελθόν να αγοράσει μετοχές της Τσέλσι αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς ενώ κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων υπήρξε φανατικός υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Νιούκαστλ και Λιντς αποτελούν δύο από τις περιπτώσεις που ο Ράτκλιφ εξέτασε στο πρόσφατο παρελθόν, με τον ίδιο ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως ακόμη κι αν πραγματοποιήσει τελικά το μεγάλο βήμα, δεν πρόκειται να προβεί σε αλόγιστη σπατάλη χρημάτων.

«Δεν είμαι χαζός»... είναι η ατάκα που χρησιμοποίησε, ξεκαθαρίζοντας πως η επιχειρηματική κίνηση στη Νις ήταν μια εξαίρεση, η οποία του απέφερε πολλαπλά οφέλη που δεν σχετίζονται αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο.

Γιάννης Τζιουμακλής