Πρέμιερ Λιγκ – 13η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Το 1-0 γλίτωσε μετά από χρήση του VAR στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας η Λίβερπουλ, που πήγε με το 0-0 στα αποδυτήρια. Ισοφάρισε την Σαουθάμπτον εντός έδρας η Άρσεναλ, ενώ η Γουλβς δείχνει να καθαρίζει τον αγώνα στο Μπόρνμουθ. Χωρίς γκολ τα άλλα ματς στο γεμάτο πρόγραμμα της ημέρας.



Πρέμιερ Λιγκ – 13η αγωνιστική (Ημίχρονα)

Στο ματς της Λίβερπουλ, ο Αγιού έσπρωξε τον Λόβρεν στην φάση του 42ου λεπτού κατά την οποία ο Τόμκινς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και μετά από χρήση και του VAR το τέρμα ακυρώθηκε σωστά. Είχε την δυνατότητα να βγει στην μπάλα ο Κροάτης, άσχετα αν θα την έβρισκε ή όχι, και γι’ αυτό πάρθηκε η σχετική απόφαση.

Στο «Emirates» η Άρσεναλ βρέθηκε να χάνει νωρίς από γκολ του Ινγκς, αλλά ο Λακαζέτ απάντησε γρήγορα για το 1-1. Η Γουλβς από την πλευρά της είχε εύκολο πρώτο ημίχρονο στη Νότια Ακτή, με τους Μουτίνιο και Χιμένες να κάνουν μέσα σε ένα δεκάλεπτο (21’, 31’) το 0-2. Είχε την ευκαιρία και για άλλα γκολ η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, που παίζει και με παίκτη παραπάνω χάρη στην αποβολή του Φράνσις με δύο κίτρινες κάρτες.

Δεν έχει καταφέρει να ανοίξει το σκορ στην έδρα της Μπράιτον η Λέστερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ημίχρονα των ματς των 17:00:

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 0-0

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον 1-1

Μπόρνμουθ – Γουλβς 0-2

Μπράιτον – Λέστερ 0-0

Έβερτον – Νόριτς 0-0

Γουότφορντ – Μπέρνλι 0-0