Γκουαρδιόλα για Μπερνάρντο: «Κατηγορήθηκε για κάτι που δεν είναι»

Υπέρ του παίκτη του, Μπερνάρντο Σίλβα, για το... «περίεργο» tweet με τον Μπέντζαμιν Μεντί τέθηκε με δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί τον Πορτογάλο και να αναφέρει πως κατηγορείται για κάτι το οποίο δεν είναι.



Γκουαρδιόλα για Μπερνάρντο: «Κατηγορήθηκε για κάτι που δεν είναι»

Την δική του θέση για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι με αφορμή το ρατσιστικό όπως φάνηκε tweet του Μπερνάρντο Σίλβα για τον Μπέντζαμιν Μεντί ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Συγκεκριμένα, ο «μέντορας» των πρωταθλητών Αγγλίας τέθηκε ξεκάθαρα υπέρ του Πορτογάλου μέσου και διευκρίνισε πως κατηγορείται αδίκως για κάτι το οποίο δεν είναι κι εφόσον η τιμωρία του θα καταφέρει να κάνει την κοινωνία καλύτερη σε αυτό είναι... ΟΚ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός κόουτς ήταν τα εξής:

«Κατηγορήθηκε για κάτι το οποίο δεν είναι!

Θα έπρεπε να ήταν προσεκτικός χρησιμοποιώντας τα social media. Εάν αυτό θα βοηθούσε να κάνουμε καλύτερη την κοινωνία τότε ΟΚ. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως ο Μπερνάρντο δέχθηκε την τιμωρία του.

Αλλά δεν είναι αυτό για το οποίο κατηγορείται. Δεν τον ξέρουν.»

Υπενθυμίζεται πως ο Μπερνάντο Σίλβα πριν καιρό είχε ποστάρει μία φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με τον Μεντί τον οποίο και παρομοίαζε με έναν χαρακτήρα από μία εταιρεία παραγωγής σοκολάτας, η οποία φωτογραφία όμως χαρακτηρίστηκε ρατσιστική από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας και τιμώρησε τον Πορτογάλο μέσο της Σίτι με απουσία μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 50.000 λίρες.

Μαρίνος Πάντζης