Μία απίστευτη... παράδοση θέλει να «σπάσει» με Μουρίνιο η Τότεναμ

Έχοντας πλέον τον Ζοσέ Μουρίνιο στο... «τιμόνι», η Τότεναμ πέρα του ότι θέλει να ανεβεί στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πλέον κοιτάει να... «σπάσει» μία απίστευτη παράδοση της Πρέμιερ Λιγκ, μία παράδοση την οποία δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία ομάδα.



Μία απίστευτη... παράδοση θέλει να «σπάσει» με Μουρίνιο η Τότεναμ

Εδώ και λίγες ημέρες ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί τον άνθρωπο που ανέλαβε τις «τύχες» της Τότεναμ και το δύσκολο έργο του να επιστρέψει την ομάδα του Λονδίνου στις επιτυχίες και τους τίτλους.

Όμως, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει με το... «καλησπέρα» την φετινή χρονιά να... «σπάσει» μία παράδοση η οποία δεν έχει «σπάσει» ποτέ από καμία ομάδα.

Συγκεκριμένα, ούσα στην 14η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς η Τότεναμ πλέον θα θελήσει πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό comeback να ανεβεί τουλάχιστον στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, κατακτώντας στο τέλος της χρονιάς το εισιτήριο για τους ομίλους του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, για να πράξει τα παραπάνω πρέπει να «σπάσει» την εν λόγω παράδοση.

Παράδοση λοιπόν η οποία και λέει, ομάδα με 14 βαθμούς σύνολο στις 12 πρώτες αγωνιστικές δεν έχει τερματίσει ποτέ στην πρώτη τετράδα της βαθμολογικής κατάταξης.

Για να δούμε λοιπόν, μπορεί ο «Special One» να φτάσει στο... ακατόρθωτο;

Μαρίνος Πάντζης