Όταν ο Μουρίνιο κόντεψε να... πνίξει τον Ποτσετίνο (Video)

Η ανεπίσημη τελετή παράδοσης-παραλαβής έγινε στην Τότεναμ, ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που σέβονται ο ένας τον άλλο, όπως μαρτυράει και ένα πρόσφατο βίντεο στο οποίο ο Ζοσέ Μορυίνιο κόντεψε να... πνίξει τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.



Όταν ο Μουρίνιο κόντεψε να... πνίξει τον Ποτσετίνο (Video)

Ο Αργεντινός αποτελεί παρελθόν από την Τότεναμ και την θέση του πήρε ένα από τα πάντα πλέον καυτά ονόματα της Πρέμιερ Λιγκ, ο «Special One».

Κι αν ο Πορτογάλος έχει αρκετές κόντρες, σε αυτές σίγουρα δεν συγκαταλέγεται η σχέση του με τον προκάτοχό του, με τους δύο να χαίρουν ο ένας τον σεβασμό του άλλου όπως μαρτυράει και το παρακάτω απόσπασμα από συνέντευξη Τύπου τον περασμένο Αύγουστο.

«Ο Μουρίνιο είπε ότι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Εσείς, η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ και τα δεύτερα της Σίτι», του είχε πει δημοσιογράφος για να κάνει σχετική ερώτηση, με τα λεγόμενα του Μουρίνιο να τον φέρνουν κοντά σε... πνιγμό με νερό.

Η χιουμοριστική αντίδραση του Ποτσετίνο ξετύλιξε κάποιες σπουδαίες ατάκες για τον συνάδελφό του, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Γιώργος Σιάφας