Περισσότερες ελπίδες για Euro σε Αγγλία και... άλλες από Λεβ

Περισσότερες ελπίδες να φτάσει στην κατάκτηση του Euro 2020 έχει η εθνική Αγγλίας συγκριτικά με αυτήν της Γερμανίας, σύμφωνα με τον προπονητή της, Γιόακιμ Λεβ.



Περισσότερες ελπίδες για Euro σε Αγγλία και... άλλες από Λεβ

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως ομάδες όπως τα «τρία λιοντάρια» έχουν περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου το ερχόμενο καλοκαίρι μιας και είναι πιο στρωμένες -έχοντας περάσει μια περίοδο προσαρμογής για να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Αναλυτικότερα:

«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το έτος. Αν μιλήσουμε για την ανάπτυξη ως σύνολο υπάρχουν άλλα κράτη πιο μπροστά από εμάς. Χωρίς αμφιβολία. Η Αγγλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, το Βέλγιο έχουν υποστεί αναγκαστικά μεγάλες αλλαγές γιατί στα πιο πρόσφατα μεγάλα τουρνουά δεν είχαν εντυπωσιάσει και τόσο. Η Αγγλία ας πούμε.

Αυτές οι ομάδες πλέον έχουν 3-4 χρόνια που παίζουν μαζί. Το ίδιο ισχύει και για την Ολλανδία που έπρεπε να προσαρμοστεί τα τελευταία χρόνια. Για εμάς η κατάσταση είναι διαφορετική και γι' αυτό δεν θεωρώ ότι είμαστε ανάμεσα στα φαβορί. Αλλά το σίγουρο είναι πως θα κάνουμε τα πάντα για να προετοιμαστούμε, με στόχο να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από το τουρνουά».

Γιώργος Σιάφας