Σερί με ιστορία για τον Κέιν! (vids)

Σκοράροντας στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης με το Κόσοβο, ο Χάρι Κέιν πέτυχε κάτι ποτέ ξανά άλλοτε δεν έχει κάνει διεθνής ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, φτάνοντας ο ίδιος στα 32 τέρματα με τη φανέλα με το εθνόσημο.  



Σερί με ιστορία για τον Κέιν! (vids)

Ο 26χρονος επιθετικός της Τότεναμ, μετά το παιχνίδι απέναντι στο Μαυροβούνιο στο «Γουέμπλεϊ», βρήκε δίχτυα και στο Κόσοβο στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των «τριών λιονταριών» για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Κέιν, κατάφερε να σκοράρει σε ΌΛΑ τα ματς της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι σε 12 μεγάλες πόλεις της γηραιάς ηπείρου.

Δεν το έχει ποτέ ξανά κανείς άλλος Άγγλος ποδοσφαιριστής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Σε αυτή τη σειρά των 8 αγώνων σκόραρε συνολικά 12 φορές. Ξεκίνησε πετυχαίνοντας από ένα γκολ απέναντι σε Τσεχία και Μαυροβούνιο, έκανε χατ-τρικ με τους Βούλγαρους στο εντός έδρας παιχνίδι και σκόραρε μια φορά στο Λονδίνο απέναντι στους Κοσοβάρους.

Ήταν εκείνος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στην εκτός έδρας ήττα από την Τσεχία, πέτυχε γκολ στην ντροπιαστική και επεισοδιακή νύχτα της Σόφιας, την περασμένη Πέμπτη είχε χατ-τρικ κόντρα στο Μαυροβούνιο και έκλεισε ξανά με γκολ...




Κώστας Ζάλιαρης