Κορυφαίος Βρετανός χαφ ο Ντέιβις, με στιγμή... αλά Μπάτζιο (vids)

Ο Στίβεν Ντέιβις έγινε ο απόλυτος Βρετανός χαφ στην ιστορία με τη συμμετοχή του στην ισοπαλία (0-0) της Βορείου Ιρλανδίας απέναντι στην Ολλανδία, ωστόσο, έκανε το ρεκόρ με μια στιγμή... αλά Μπάτζιο όταν έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα.  



Κορυφαίος Βρετανός χαφ ο Ντέιβις, με στιγμή... αλά Μπάτζιο (vids)

Ο 34χρονος μέσος των Ρέιντζερς συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύνολο του Μάικλ Ο'Νιλ και κάθε φορά θέτει εαυτόν στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Παίζοντας το βράδυ του Σαββάτου στο Μπέλφαστ απέναντι στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020, το τελικό 0-0 έστειλε και τυπικά την ομάδα του Κούμαν στα τελικά της μεγάλης διοργάνωσης το επόμενο καλοκαίρι, όμως, στέρησε από τους Βορειοϊρλανδούς την ευκαιρία να συνεχίσουν να διεκδικούν την απευθείας πρόκρισή τους στο τουρνουά.

Ο Ντέιβις, έφτασε τις 116 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο, ξεπερνώντας τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για να γίνει πλέον ο κορυφαίος σε εμφανίσεις σε διεθνές επίπεδο σε ό,τι αφορά Βρετανό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου!

Στις 115 είχε σταματήσει ο «Μπεκς», στις 114 ο Στίβεν Τζέραρντ, πιο χαμηλά στις 106 ήταν ο Φρανκ Λάμπαρντ, ενώ στις 88 έρχεται ο Σάμι ΜακΙλρόι...

Ο αρχηγός της Βορείου Ιρλανδίας θα μπορούσε να είχε κάνει... ονειρεμένη και τη δική του βραδιά, αλλά και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, ωστόσο, το κρίσιμο πέναλτι που κλήθηκε να εκτελέσει έφυγε πολύ ψηλά, με στυλ... Ρομπέρτο Μπάτζιο στον τελικό του Μουντιάλ του 1994, λόγω της σημασίας που θα είχε...

Δείτε το βίντεο:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης